Grunnbok i barnepalliasjon

Hva er barnepalliasjon? Hvilken barn og unge vil ha utbytte av en slik tjeneste? Hvordan møte familier i krise? Hvordan kommunisere med barn og unge som ikke har språk? Hvilken symptomer er vanlig ved livets slutt? Hvilken særlige utfordringer er det i smertelindring til barn og unge? Hva sier forskningen om vilkår for barnepalliasjon verden over?

Helseministeren Bent Høie (H) og lederen av Helse- og omsorgskomiteen Kari Kjønaas Kjos (FrP) får boken "grunnbok i barnepalliasjon.

Dette er en svært viktig bok for fagfolk som gjennom sitt arbeid kommer i kontakt med barn, unge og familier og studenter på relevante utdanninger. Foreldre og andre omsorgspersoner vil også ha stor utbytte av boken.

Foreningen for barnepalliasjon FFB har i samarbeid med Kommuneforlaget klart å realisere Norges første fagbok i barnepalliasjon. Grunnbok i barnepalliasjon er en oversettelse fra den  engelske boken «Oxford Textbook of Palliative Care for Children» Bokens forfattere er blant verdens fremste fagfolk på sitt felt. Boken ligger nå får salg.

Medlemmer av FFB får boken til redusert pris kr 559,- som er rabattert med 25% av ordinær utsalgspris.

Bestilling for medlemmer gjøres her
For IKKE medlemmer kan den bestilles her

Motta vårt nyhetsbrev?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få oppdatert informasjon om vårt arbeid.

Takk for din interesse!