Innsamling

Start en innsamling på Facebook

Nå kan du samle inn penger med din egen Facebook-profil på FFB sin facebook side. Vi får ikke beskjed når en innsamling opprettes, slik at du må ta direkte kontakt med oss om du har spørsmål eller ønsker hjelp. Vi prøver å følge med innsamlinger på FB, men det kan ta noen dager. Pengene som samles inn sendes direkte til oss, uten at du trenger å gjøre noe. Facebook tar heller ingen avgifter eller gebyrer for tjenesten. Denne løsningen er bygd og eies av Facebook, vi har derfor ingen mulighet til å endre funksjoner. Dersom du har tekniske problemer anbefaler vi deg å ta kontakt med Facebooks kundeservice. Du får en kvittering på e- post når du har gitt et beløp. Er beløpet over 500,- kr får du skattefradrag.

Her kan du også få tips og hjelp fra Facebook 

Innsamling med Vipps

Vi har vårt eget vipps-nummer – 11491 hvor det er mulig å samle inn penger. Hvis du bruker dette under din egen innsamling hvor det er flere innbetalinger er det viktig og merker alle innbetalingene med det samme (f.eks.: konsert for FFB). Slik kan vi følge med på hvor mye du har samlet inn.
Ønsker du å smale inn til barnehospicet, kan du bruke samme vipps- nummer men merke barnehospice.

Verdt å tenke på

Vi setter enormt stor pris på alle som ønsker å samle inn penger på vegne av oss. Vi lever av innsamlede midler og ønsker å gi våre støttespillere så mye støtte som mulig.  Vi har begrenset med ressurser, det er derfor viktig at du selv tar i et tak for din egen innsamling.