Terje Jochumsen

Terje Jochumsen er visekonsernsjef i Gumpen gruppen.

De siste tre og et halvt åra har Gumpen støttet Foreningen for barnepalliasjon.

– Vår samarbeidspartner, Best Event, spurte om vi kunne være interessert i å bidra inn mot foreningen, noe vi selvsagt var. Vi er en bedrift med lokal tilhørighet, og vi har et ønske om å kunne bidra til lokalsamfunnet her i Kristiansand og støtte dem som bidrar til å sette Sørlandet på kartet.

Gumpen satte seg ned med Natasha Pedersen og diskuterte på hvilken måte de best kunne bidra.

– Det var naturlig at vi landet på sponsing av bil. På den måten kan vi bidra til å gjøre foreningen mobil, sier Jochumsen.

Generalsekretæren i FFB er takknemlig for støtten:

– For oss er det utrolig positivt at næringslivet, og en stor aktør som Gumpen, støtter oppunder arbeidet vi gjør. Det gir også oppmerksomhet som kan bidra til at enda flere aktører ser verdien av arbeidet vårt. Fremover, ikke minst i realiseringen av Andreas Hus, har vi nemlig behov for flere samarbeidspartnere, og for mange aktører i næringslivet kan det være lettere å gi støtte i form av sine spesialtjenester. For foreninga er slike bidrag like verdifulle som penger, sier Pedersen.

Nå har Gumpen nettopp overrekt en ny Volkswagen ID.4 til FFBs disposisjon. Reklamestasjonen AS har stått for spons av den flotte folieringen.