Når det er lite vi kan gjøre, er det fremdeles mye vi kan gjøre

Foreløpig uendret drift og kun en telefonsamtale unna

Barnepalliasjon er fleksibel og individuell i sin tilnærming. Og vi vet av erfaringer og kunnskap fra gjennom 40 år at det å vært tilgjengelig er noe gang godt nok.

Administrasjonen i FFB jobber med full drift i denne perioden, men de ansatte i FFB jobber fra hjemmekontor og vil gjøre dette så lenge situasjonen og anbefalingene krever det.
FFB er opptatt av familier som er i en svært sårbar fase i utgangspunktet og dette rammer mange ganske hardt. Alle i administrasjonen har tilgang til nødvendige systemer hjemmefra, og du kan kontakte oss på vanlig måte gjennom hjemmesiden vår, e-post eller telefon.

Vi er også tilgjengelig via vår Facebook side og tilgjengelig for råd og samtale på Telefon 991 62 223 eller på e-post kontakt@barnepalliasjon.no. eller du kan kontakte oss på Twitter eller Intstagram. Husk vi er bare en telefonsamtale unna.

Vi overvåker situasjonen om Korona kontinuerlig og vil oppdatere våre følgere i Sosiale Medier med relevant informasjon. Vi planlegger for alternativer både i forhold til generalforsamlingen og for fagrådmøte i slutten av april. Ellers så vil vi i god tid gi beskjed  vedrørende vår kommende ventesorgweekend og oppfølgingsweekend.

Husk å følge rådene fra helsemyndighetene våre. Da bidrar du til å beskytte de mest sårbare blant oss. Du kan finne oppdaterte råd fra Folkehelseinstituttet her 

 

 

 

Motta vårt nyhetsbrev?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få oppdatert informasjon om vårt arbeid.

Takk for din interesse!