Ny kunst til FFBs jubileum

Anne Kristin Hagesæther er født i 1968. Hun er maler og grafiker, bor i Oslo og har atelier på Grini Mølle i Bærum. Våren 2018 startet de første samtalene med FFB om å lage noe kunst til FFB i anledningen 10 års jubileum i november.

Om Anne Kristin

Siden 1995 har hun arbeidet med illustrasjoner til bøker, magasiner og med reklame og design. Hagesæther har illustrert flere sitatbøker av Paulo Coelho, utgitt på 16 språk. Hun har vunnet flere norske og internasjonale priser, blant annet Kulturdepartementets bildebokpris i 2000 og gull i Visuelt 2003 og 2004. Fra 1999 til 2010 medlem av arbeidsfellesskapet Illustratørene i Oslo. Hagesæther har hatt en rekke utstillinger med maleri, grafikk og har stått for flere utsmykninger. Utsmykninger for Stord Sjukehus (2007) og Oslo Misjonskirke (2008). Hagesæther har en Bachelor of Arts fra Norfolk Institute of Art and Design og en Master of Arts fra University of Brighton, England. Hennes arbeider er innkjøpt av bl.a Norges Bank, Nasjonalbiblioteket og Statkraft.

Om oppdraget sier kunstneren » jeg har prøvd å lage noen vakkert med symboler  og som gir assosiasjoner som kan vise tematikken som ffb jobber med. Døden, livet og leke og leve mens man dør. Og ikke helt vite hvordan veien videre blir»

Hagesæter vil i anledningen av FFBs jubileum også være tilstede å presentere kunsten sin.

Les mere og se hennes arbeid her 

 

 

 

Kunsten som Anne Kristin har laget til FFB, skal brukes i forbindelse med innsamling, illustrasjoner i bøker, gaver og lignende. Våre medlemmer får se resultatet på årsmøtet i april.