Skattefradrag

Skattefradrag for dine gaver til FFB?
Foreningen for barnepalliasjon inngår nå i ordningen med skattefrie gaver. Og har vært med i ordningen siden 2016.
Du kan få fradrag i skattepliktig inntekt for pengegaver til Foreningen for barnepalliasjon. Både bedrifter og private inngår i fradragsordningen.

Fra og med 2019 er maksbeløpet for skattefradrag økt  fra 40.000,- til 50.000,- kr. Det vil si at man vil få skattefradrag på 23 prosent for gaver på mellom 500,- og 40.000,- kr.

Gavekontoer
For en gave kan du benytte følgende kontoer:
Foreningen for barnepalliasjon: Konto nr 1503.31.95874
Vårt Eget Hus : Konto nr 1503.16.76956 (Norges første barnehospice)

Følgende tre vilkår må være oppfylt for å få fradraget:

Gaver via VIPPS eller FACEBOOK- INNSAMLING

Når du gir en gav via VIPPS eller innsamling på Facebook, enten via andre som har opprettet dette eller ved din egen, for eksempel ved bursdag, får ikke vi i FFB dine personopplysninger. Hvis du ønsker å  få skattefradrag for dette, må du ta kontakt med oss direkte. NB- du vil automatisk få en kvittering fra FB på din e-post. Det er en fordel om du kan gi oss dokumentasjon i form av kvittering på mail eller, skjermbilde på gaven. Slik at vi får innberettet dette riktig.

Slik får du fradraget

Din gave skal stå ferdig påført skattemeldingen ( selvangivelsens post 3.3.7.) Hvis forhåndsutfyllingen mangler, skal du IKKE føre beløpet på selv, men ta kontakt med oss og be om at vi rapporterer gavebeløpet på fødselsnummer eller org.nr. For å innberette ditt bidrag til skattemyndighetene, trenger vi ditt fødselsnummer. Dersom giveren er en bedrift, trenger vi organisasjonsnummeret. Ta gjerne kontakt med oss på  9916223 for å oppgi dette eller fyll ut skjemaet nedenfor.

Innsending av opplysninger for skattefradrag for gaver til FFB

Fornavn*

Etternavn*

Gateadresse*

Postnummer*

Sted*

E-post*

Telefon*

Fødselsnummer (11 SIFFER)*

Husk å melde beløp og om du har gitt gaven på vipps eller konto

Felt markert med * er obligatoriske